BESTE TRAMPOLINE OOIT GEVONDEN?| Boazvb

BESTE TRAMPOLINE OOIT GEVONDEN?| Boazvb[Muziek] [Applaus] [Muziek] een hele goedemorgen jongens het is ook geen morgen de zon is wel een beetje onderaan het gaan want het is zo aan toe ik ben vandaag bij het trampolinepark en als je in nederland woont en je doet veel met trampolinespringen weet je er schenken wat trampolinepark het is kost je hem staat bekend om dat ze een hele goede trampoline hebben en sommige zegt als dat het beste ter wereld is dus daar gaan vandaag heb op springen ik wil vandaag een korte kort proberen want ik zag het en duurt hier het kan dus dacht ik ik wil het ook kunnen ook wil ik een randy naar triple proberen dus een rennies vond twee en afschuw naar drie en half werk werd schroeven en dan ga ik hem dood eigenlijk maar een maniak en voor alle mensen die zeggen van ja de zijn wat mate alweer uitverkocht maar de kan ik helaas niet niks aan doen ik ga binnenkort een nieuw design maken dan ga ik die weer verkopen dus stel heb jij nog niks check heb de eerste link in de beschrijving daar kan je mijn merchandise kopen is fucking vesting cool wat al uitverkocht is dan ga ik weer nieuwe designs maken zien ook de audi sound jullie het heel vet vinden laat maar even in de comments weten of die nieuw design willen of dat deze weer in reith toch moet dus weer opnieuw gemaakt moet worden dus laat het me weten en ga ik nu even lekker springen ik ben het script max en wouter bouwtechnisch goed script maxi misschien wel vaker zien ook hier is een zak dus ja let's go oké jongens dit maakt mij ooit dan een video geweest ja zeker welke taal in dit maakt markt kan heel gespot vloeistof die trampoline dus dat gaan we eerst doen [Applaus] [Muziek] ja [Muziek] [Muziek] haal ik wel toch oh kut landing maar waarom ben ik ga van dit een dubbel koor kleine skippy miljard euro oké is goed ik ga het even sloom ook veel want ik heb een nieuwe camera ik een heel goed slow mo dus geniet van deze slogan we gaan nu allebei stemming de koele vanaf toen ik ga schijndood was zo makkelijk die formeel slecht want ik had geen keus was op zich wel oké hier oh dat ik in de intro zij willen grandee naar twitter voorgaande bisschop een advies en effectief op wist gaat op een grote ramp ryon want mijn banger doodgaan dit 's avonds denk ik de grootste en best om hier te gaan in de wereld dus ja dan moet het hier maar op denkt u al die video punt kan ik merken de reis was bijna ja ik voel echt niet waar ik was al bij verstond misliep ja de kiomi maar ik ben wel bij de weg dus maanden en nummer nog kort carbon dat zei ik ook absoluut meeste 5 rustig en minute little oké ik ga hier kort corrado-usa formaat socrates was heel blij mee je kunt natuurlijk weten want ik ben beter dus ja fuck jesse ik ben leen aan de bank job gehakte school schoppen en ik had ook een meerval [Applaus] je keer scheepsrecht zetten ze ergens waar tom genaamd onder schepen nee ik stop ook gewoon halverwege mijn tweede cork als ik voel dat er niet lekker gaat vier keer skater echt lekker hier was echt die onlangs defect product en er buiten doe jij je zegt voor ja hoe groter hey hey kijk in dat wilkens doen maar ja meisjes kunnen zijn witte laatst weer als jullie land en let die oké oh nog een keer nog een keer nog een keer als een keer nog een keer waarschijnlijk als ik wist nog niet ja [Muziek] [Applaus] oké heb kleine pauze dubbel doen want buiten kan melding en ik niet oh tussen 66 wij voelen dan ook nog één iemand in mijn gelopen dan kan ik en denk ik [Muziek] [Muziek] ik ben echt nieuw stop er dan mee ik stop wanneer het ermee eens voor je nog o ja ik moet de log in ik heb dit mooie zwarte hier ik ben die hij achter waar heb ik mis je niet om deze randjes misschien dat ik daardoor beter loopt hoe langer ik zag door binnenin bent moe volgende keer beter ik ben slecht sorry de taal van 1 tot 10 hoe slecht ben ik in een dat u minder zelfs nog minder nou hoe hun vrienden moeite hebben zeg we gaan wij op onze laatste trucjes doen en dan gaan we kijk hier laten trucje wat is het vak meningen ja maar je moet hem nu wel doen zeg maar iedereen mag laat review doen oké shoarma [Muziek] hoe gaat het daar door toch wel niet helemaal beland hoor jammer jammer oké eerste die heeft ook een mac wat youtube kippekont burns ziek was voor vandaag nou dat was zo laten prikken nu geloof ik ga guy' genoemd rip filmpje toen kwam nou inzetten over hem dood raar en anders komen meer nooit link in bier ja oppa oppa verstrooien was was veel sketching oh je wilt naar een kip neemt max laatste trek even over wat nou op je de hoek wil je hem makkelijk niet meer dus ja [Muziek] idee hoe we hebben nog wel zoutjes plus puppy challenge wat het namelijk een challenge dat ik dubbel van binnen drie trui in de bak moest landen het is me gelukt dus nu krijg ik scrub mijn moeder zo snel wat op drinken ja wij hebben hier de challenge slippy binnen 30 seconden op 330 school gaat het jou lukt bijna op twee mensen gelukt of niet naar kijken het leuke is als ik een slokje nemen kwam brainfreeze dan moet je ze uit drinken ja en drinken voor dag een brainfreeze krijgen moest onder nee hallo ja hallo [Muziek] [Muziek] denk dat de gewoon per seconde geleden hadden we stonden drie shotjes nemen allemaal moeten gaan zitten [Muziek] oh god die twee graag zijn slanke waar ik niet groeit lekker nou lekker zeg je bent mijn anderhalve minuut langer bezig dan de rest maar hector verloren dus doe dit nog ik ben zo misselijk nu ik had echt heel erg honger ik had gewoon ook niks je mijn baard zitten en dan ga ik gewoon zoveel hij snel eten challenge de black green zonder breekpunt triple pack oké dan kun je het nu jullie ik hoop zich niet in een brainfreeze broertje dan zo sloom en ik had gewoon geen zin om ripley's oké jongens dat was de vlog voor vandaag ik hoop dat u het leuk vonden ik hoop dat jullie het ook leuk omdat er zo'n rare tsjarnajev aan het einde deden ik heb een buikpijn nu ik ga denk zo echt even kop swing hoekje maar dat is mijn probleem niet die van jullie als jurgis moest worden eerste link in beschrijving kan je ook halen er zijn er maar een paar trouwen over church zijn nog alle maten vandaag ook meer van vrouwen zijn bijna uitverkocht dus wees snel eerst linker beschrijving energie creert de volgende keer weer [Muziek] [Applaus] [Muziek] he [Muziek]

31 Replies to “BESTE TRAMPOLINE OOIT GEVONDEN?| Boazvb”

  1. jouw videos zijn echt leuk!!! zelf ben ik aan het oefenen met een flakflik op de trampoline ( mensen zeggen dat het flikflak is alleen ik duik op mijn handen VOOROVER niet ACHTEROVER) en ik kan een frontflip ( dus de normale voorover salto) heb al wat leuke merch gezien alleen niet in mijn maat. je hebt dus echt MEGA leuke videos Doei

  2. Boaz de trampo’s bij jumpskilz Purmerend zijn ook heel goed ik heb er een back en front Flip geleerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *