Circuit training op PVI Lelystad!

Circuit training op PVI Lelystad!

8 Replies to “Circuit training op PVI Lelystad!”

  1. Je opmerking over het upgraden van je vering is erg herkenbaar. Zelf mijn originele vering vervangen door Hyperpro progressieve veren (voor + achter). Direct een veel strakkere ligging in de bochten; goed voor je vertrouwen!Ik merk dat je de voorkeur hebt om in een lagere versnelling te rijden; je rijdt dan automatisch wat hoger in zijn toeren. Mijn tip is om een versnelling hoger te rijden zodat de motor wat minder onrustig is en je gecontroleerder het gas op kunt aan het eind van de bocht. Iedereen zijn voorkeur natuurlijk!Ik ga zelf 30-04 op Assen rijden (eerste keer circuit) en 05-05 op Lelystad. Ben benieuwd!

  2. Je kunt als het goed is zelf ook het schakelen om draaien. Ik zou het zelf niet uit kunnen leggen maar zoek eens op!👌

  3. Jij moet toch een leuke baan hebben om zo vaak naar de track te kunnen gaan. Wel gave content zo!

  4. Herkenbaar dit hier heb ik ook al eens aan mee gedaan met de kawasaki zx10r die ik toen had en toen ging er ook iemand onderuit bij dat naare heuveltje naar beneden die kon toen met het busje terug van motoport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *