DE GEVAARLIJKSTE TRAMPOLINE OOIT!

DE GEVAARLIJKSTE TRAMPOLINE OOIT![Muziek] deze beetje stel je goedemorgen jongens en meisjes paarden en visjes dieren en apen mensen en dingen dat jullie kijken naar een gloednieuwe video vandaag is het niet zo ook heel mooi weer dus ik hoop dat ik jou een dag een beetje vrolijke kan maken zoals je ziet heb je nu nog steeds die prachtige mooi zwembad erg is ze ging de tuin opruimen en toen heb ik iets vet cools gevonden ik ben er dus gisteren achter gekomen dat ik best wel veel trampoline veren heb en dat ik is eigenlijk best wel veel trampolines hebben hier namelijk mijn minuten en ik weet niet wat de deze italië doet maar toch we hebben hier een mwd renew fermenteren deze zak vol met veel genoegen zak met veren en hier zou twee trampolines en het team for tuin nog een trampoline dus ik dacht we gaan vandaag met die veren iets super leuks doen we gaan zo meteen een nog kleinere trampoline halen en dan heb ik nu vijf trampolines thuis en moet je even kijken dat gaat hier dus nooit passen in mijn tuin we gaan ze nog een vijfde trampoline halen we weten alleen niet of we man kunnen ophalen en dan ga je het superleuk noemen want we gaan het kleine doek van die trampoline in in de hele grote trampoline doen en dan met allemaal weer aan elkaar kijken of het een beetje spring je hebt een camping te dit is nu trampoline nummer 4 of hebben echt veel te veel trampolines thuis we moeten echt minder gaan halen we hebben de grote trampoline nu ook bij mij opgehaald en die is vier meter 20 dat ze groots die we hebben en daar gaan we dus het kleine doe ik in leggen het is nederland is het regent altijd weer kijk helemaal nat maar wij hebben een oplossing gevonden want zoals je hier zo ziet hebben mega viaduct ik hoop dat je niet de auto's te veel wordt nu zijn al lekker aan het sjouwen en daar komt de trampoline te staan en die halen uit de auto [Muziek] nou het is geheel we hebben de trampoline hier nu achter liggen we gaan eerst het grote roept er in doen even het leuke trucjes doen en daar en hoe het kleine doekje want kunnen ook klein beetje vergelijken of ze trump je natuurlijk beter wordt ik weet het niet ben benieuwd we gaan het kamp rhino bauer [Muziek] en de trampoline hebben nu opgezet en het wordt best wel makkelijk want in veren dames best wel slapen door de veren echt heel makkelijk in kon dag maar het is best wel gewoon trampoline en we gaan eerst hier natuurlijk is het doen om te kijken hoe goed die nu spring er gewoon soort vergelijken hoe goed die straks pink's mekka wij zegt hij hier heel stevig en uit ze beter af grou luma een leuke trucjes ja het ik vind ik lekker ons [Muziek] god [Muziek] ik ga eventjes kijken nu of kunt dubbel zou je kan ik hopen ik ben niet zo'n fan van deze van prima houd je zegt nog een beetje in bij normale toon kun je als je echte rincon schiet jong over deze zo slapen dat we echt inhoudt [Muziek] [Muziek] en oh we gaan even een dutje doen hoi hoi we gaan een keer afstand veel mooi hoog die nu komt en hoog zwart voor met kleine doet voelbaar en iso het is zover we gaan dit mooie doekje eruit halen en we gaan deze voor in de plaats brengen om het kijk hoe klein die een keer in het midden ja wat moet je hier gewoon zwarte truc is een bloem hier kijk dan let's pick up the 4th and try another one [Muziek] check eventjes mijn kleine doek is er echt heel klein en nee stroompjes gewoon 4 meter 20 en hebben niet jij bent best hoeveel veren veren van drie trampoline dus ik denk wel dat het goed moet komen want streken nog best wel uit dus ik denk dat we de slinger van 6 tot 7 4 gaan doen en dan aan het doek vastmaken we hebben nu de eerste zeven gevuld en het toestaat all star hi er in gaat al een mock ik de grond raak en er zitten wat gaat je een doek dus ik hoop niet dat het een probleem wordt denk het niet we hebben zou het een twee drie vier vijf euro over the dude en de [Muziek] oh oh oh ja laat me hij staat gewoon en alles klopte vero ik ga gewoon een keertje springen ik denk echt dat hij wel hoog om het moment oh voor mike ook het wel je kan niet niet makkelijk rekbaar zou je 20 euro wij regelen hoe weinig frederik nee hoor gevaarlijke trampolines en lego primo maar ja er kan niet gebeuren zegt als je vaak hierzo de in spring oh ja oké wel oppassen niet te kijken als ik ga liggen dit is een toe en dan moet ik hier een site je moet doen t pak je een deep ocean nog hè ja ik had net nog allemaal draadjes dat ik wel een dubbele haak doen doen wij twijfelen vinden back to go and malaria natuurlijk wel goed goed als het een andere keer hij daardoor alle kanten op hoi ik ben ik ga het landen ik kan je wel of ik ben ik het landen oh je weet het gewoon dat ik op mijn wel nou ben ik baal en beste bloemen ik wil graag een beetje toen ik ben je kunt lekker voor wat hoort wat ibm niet geabonneerd abonneer je onder en blauw duimpje omhoog doen want er gaat lars doet intro's plaatsen 321 oh enkele kunnen komen oké mensen bedankt voor het kijken voor je dan superleuk 4 heb zo'n film ook flow duimpje omhoog ga je onder abonneren het is helemaal gratis gewoon veel meer van dit soort idee doen hun uitzien met trampoline of vier we niets laat weten kom is en wij gaan het voor je doen en dus zou ik zeggen bedankt voor het kijken en tot de volgende video laadbrug is krankzinnig [Muziek]

15 Replies to “DE GEVAARLIJKSTE TRAMPOLINE OOIT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *