Ik ging SLAPEN in een TRAMPOLINE PARK! [2/2]

Ik ging SLAPEN in een TRAMPOLINE PARK! [2/2]jij bent ook weer bij een nieuwe video vandaag studio 200 opnieuw voor overnachting heb je deel 1 nog niet gezien heb eerst even dit is een vervolg en dan zijn die geen idee waar het over gaat heb je die al gezien over zien we kennen dus toen ik hoor video hebben jullie gezien hoe ik naar binnen ging op trampoline gesprongen en de helaas fout ging en zijn gebleven bij het moment dat de politie weer weg gingen vervolgens ging weer verder met de blinde parcours dat was de beurt aan bellen om het blinde parcours af te gaan leggen je kan de een een keer een harde lijnen vorm zelf geen het bier onderwerpen views ah ja dat is de tijd nu hoe een minuutje je kan het halen in zit op een minuut dit gaat wel lukken wat uiteindelijk daarin passen tijd hoe laat ben je net zo goed hebben vele was geweest ging nog wat andere mensen van links naar rechts gebied doet haal je handen tussen wilde bellen en een gevecht met stokken gaat doen boven de schuin dak ik hoop daarom anion van huid afvliegen die stof die door een beetje tussen die omdat ik achter winkel gaan zoeken haar staven die ze niet hadden gebruikt bij de bouw het zijn niet echt sla stoppen zij is niet van gedoe hij ik ging op zoek okรฉ je mag je niet nemen re hoek van dit soort dingen echt chris te lang had een de jam heel veel van die blokken nog you see me gehouden okรฉ nu moet ik even omlopen misschien oh wacht eens effe tasik nog meer dan zeg ik allemaal te lang uiteindelijk was de muziek of en was ik bezig met de tunnel graven in de schuifbalk je vier tunnel gegraven waarschijnlijk gaan weer met tulp rug in zit nu eenmaal de bodem blaas je de muziek is ook heel wijs voor de copyright maar ik vond het leuk om muziek opzetten en was een sectio dag wanneer mijn camera neerzetten ja er is een hier verzocht het weer omhoog oh dank je het wordt vaker lieve lieve truss overheen doen klokken oh mijn god was dus dan zie ik eigenlijk wel eens wees mijn spieren liedje maken om homo's je er best wel netjes uit nu al ik ben benieuwd wat worden na dag bellen uitgespeeld als mensen kasteeltje was het mijn beurt om een blinde parcours af te vallen ik ben blind elk zijn muur fornuis in beter kan rondlopen ja wat is hier nu de tijd gaat nu ik stop met roken daarvoor wil ik horen wie ze op de randzoeker nee niks nee die was het mijn lengte playful deel komt wil zeggen gek en dan opeens te mogen zich meer doen pak uit wilde eventjes mijn telefoon weg leggen toen zag ik toen in de keuken staan bijna gewoon special buggy's aan josh ik heb natuurlijk gedaan maar mini's 6 gewoon goeienavond chris puppy's naar binnen gewerkt te hebben gingen nog een video opnemen voor het kanaal van die je lemmer gingen jamie doen en zoals jullie weten ik heb ervaring met jenga ons de beurten moesten mijn steentje halen uit jenga toren zo werkt shinga en als je er eentje had mosje opdrachtblokken uit het blok je riem zit toe gaan uitvoeren hoe het niet uit of gaat het fouten krijgt niet streepje jij niet zo streepje wat ik ga dan nog goed ook oh in de sloot heel veel succes yo moest dus een gevecht aangaan met voor wordt dit moment dag alleen maar arm heeft een tijdje terug een bokswedstrijd gehad tegen die timmy die zoals best wel hip voor dion dus we gaan zien wat die onderhoud hoe groot is een goede daden ging weer lekker verder met jenga en was het helaas geheim beurten loopt er uit te voeren en deze opdracht was niet zo leuk ik ben bang voor de klant je kanaal ja maar wil je schieten of hoor ja misschien de maar dan kunnen ze minder haken hij ziet een probleem allemaal mee hoor je schieten schieten schieten top wit als je tegen me armand blaast dat heel breed alsjeblieft nee nee kan die is langere afstand bekeken [Muziek] je merkt echt wel dat ik echt heel moment is wall street en hoe later het werd hoe minder ik tilde een artikel werd heren deel wat ik heb gefilmd en met een uurtje later was dat is gewoon 4 we weten hoe heet je hebt we gaan nog een uurtje verder komt dit is half vijf 's nachts ik ben moe we gaan ons ziet neem ik heb lef hadden hun dan gaan we slapen waarom is de ook nog die ook nog hoe ik me voelde de jong ja geef deze opvalt ik jou om te overnachten niet zo leuk nou bedankt het werd later en later iedereen wilde wel slapen maar het en kwam er oh niet van kok het ook super irritant omdat ik moe want ik zat heel veel mensen gewoon te irriteren als niet zo want echt niet laat die lag echt perfect daarvoor spinnen en dood en jouwer toen was het eindelijk tijd om slaapplek carriรจre op uw slapen lichaam te uit kan fancy om hem en om mijn slaap ik zo'n chill mogelijk te maken ging op zoek achter de trampoline en ik in matras van want ik was gemaakt en ik ga ik denk gewoon dit matras in dit familie neerleggen en haar tijdelijke slapen vind het niet of ik niet mogen of mijn ogen dertig vijfhonderd daarin klimaat is half zes en moet om 9 uur alweer weg dus gaat tunneltje graven ontpit je door het gooien terrasje en dan ga ik lekker puh oh ik ben zo moe we komt goed leuke video vervolgens ging ik samen met mijn van moeilijk om een paar blokjes weghalen om daarmee matrasje neer te leggen en ik was klaar om te liggen om half zes mijn opleiding gemaakt ik was een lekker plekje ik ben dood van binnen ben je nog wakker hey nog wakker ja mijn man van dion hoi dion nee kabinet chips [Muziek] wauw dat is echt heel duidelijk jouw bordjes hangen op th' hoofd kan dit toch niet meer gewoon backflip doen in mijn bed lag en dan zou je denken je gaat slapen wanneer doodvermoeid diegho werd irritant en mee oh nog een camera vanaf vlogcamera ritme dus om de auto van zijn video op te gaan nemen hij kan niet meer normaal functioneren ik voel me zo raar met de moer het deeg heb ik heerlijk ook een nacht in het magische van pretpark er is te rusten ik ga nu maar eens laten beetje te druk van druk als ik dompel het is een fijne liggen mag in alleen wil ik twee heilig echt goed om komt dus leuk om mijn met terrasje te verplaatsen niet letterlijk in mijn vermoeide lichaam hadden zo veel moeite gedaan om de lekkerste ging ik weer de blokken weghalen om daar met roosje wind is een slechte was het eindelijk tijd om te gaan slapen het licht oh ja nu zie ik er helemaal niks meer hoi dion heb een tycho en dan zijn we nu toch echt teken artikel de kamer uit te zetten en diepe slaap zou vallen maar na een tijdje ging nog even op avontuur ik kom even wilt rusten zeggen dodelijk is juist wat rusten ik ga echt niet kunnen slapen en stukken weer pico ja hoor ik vaak nee nee nee jij hem had er als verklaard zit 60 jaar filter sepp blatter velden toen was ik eindelijk in slaap gevallen ik heb van 6 uur tot half geslapen ander ook uurtjes maar als we gaan door naar ander half uurtje verder we willen dus pakken gemaakt in na een anderhalf uur slaap en die is een minuut wakker vond ik het een goed idee om een bittere natuurlijk wil ik mijn tenen tot toe met mijn makkertje gaat zo hoog en dood discussie over de wijk geslapen ik doe nou da's mijn slaap avontuur in het trampolinepark en toch altijd al een droom geweest om overnachtingen trampolinepark en licht minder lekker omdat je tank en het is dat best wel lastig om in slaap te komen op uw street je vlissingen super erg bedanken dat we dit mochten doen echt zou willen jullie tijd ook het kanaal van dion om zijn video's te bekijken toen duimpje omhoog en ik jullie graag de volgende keer bij een nieuwe video [Muziek]

34 Replies to “Ik ging SLAPEN in een TRAMPOLINE PARK! [2/2]”

  1. โ˜†Niceโ˜† ๐Ÿ˜ƒ

    Zou fijn zijn als je abonneer op mijn kanaal. Moet niet maar mag wel ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *