Mónus Archery Mónus József Kína 2012,Ergun 653m Flight Shooting- Nazca- Mhit

Mónus Archery Mónus József Kína 2012,Ergun 653m Flight Shooting- Nazca- Mhit

40 Replies to “Mónus Archery Mónus József Kína 2012,Ergun 653m Flight Shooting- Nazca- Mhit”

 1. A Magyarok Nyilaitól féljen minden hazug áruló.  Boldog vagyok, büszke vagyok,  hogy Magyar vagyok.   A Jóisten Áldjon meg Minden Igaz Jó Magyar Embert.

 2. Gratulálok Mónus testvérem! Így kell ezt csinálni! Büszkék vagyunk Rád! A magyarok Öreg, jó Istene áldjon és óvjon Téged!

 3. Miért csak a hülyeség ömlik a közrádiókból? Ez a teljesítmény nem érdemelt volna meg néhány mondatot? Elég régen éreztem már azt, hogy büszke lennék arra, hogy magyar vagyok. Most így a videót nézve újra érzem. Gratulálok és köszönöm mindannyiunk nevében. 🙂

 4. Jesszusom, Unnepnap, prolizol, meg tanulatlanozol megállás nélkül minden hozzászólásodban, és közben meg épp a te válaszaidból árad olyan mértékű sötétség, hogy én a helyedben inkább törölném őket.

 5. Mósus Józsi az ÁSZ!!! Volt nálunk vendég: egy csupaszív, teljesen nyíl-őrült fickó ( Kassai Lalihoz hasonló elkötelezett!)  Tartottam a kezemben az íját(a 135 fontost) és kb. a szemem vonaláig tudtam kifeszíteni. NEM erőtől függ, hanem gyakorlattól és az izom minőségétől!/ VERY BEST of the World!

 6. Unnepnap Unnep  csak annyit fűznék hozzá,ha a tanulatlan proli szakmunkások nem szarnak,te nem eszel….Ezen azért érdemes lenne elgondolkozni….

 7. Ennyire nem lehetsz ostoba. Azért nézték le, mert nem értettek hozzá. Aztán mégis kifejlesztették a számszeríjat.
  De Te biztosan tökös vagy, késsel mennél a gépfegyverek ellen is.

 8. Nagyon szeretem,amikor egyesek phd,prof,és egyéb címekkel jönnek.Ez már bizonyíték lenne,hogy valódi szakértelemmel állunk szembe? Az is nagyon tetszik,amikor írásaimat viszontlátom xy dr aláírással :)) Szóval nézzük is, kik azok megkérdőjelezhetetlen a szakértők:
  Gyarmathy Sámuel- foglalkozását tekintve: orvos
  Sajnovits János- csillagász
  Hunfalvy Pál ( Paul Hunsdörfer) aki még élete végén is csak makogni tudott magyarul- jogász
  Reguly Antal- jogász

  No…erről ennyit !

 9. Van valami, amiben a legjobbak vagyunk, nem szabad veszni hagyni. Örülök, hogy József elment és messze földön is megmutatta milyen fából faragtak minket.

 10. Buszkek vagyunk read Jozsi ! Udv Tunderorszagbol ! es Gratulalunk! (bar gondolom hamarosan megdontod ezt a rekordot is).

 11. Ez sokáig felülmúlhatatlan eredmény lesz, Mónusban meg van az ami belőlünk sokakból hiányzik, mérhetetlen koncentráció és állandóan a cél lebeg a szeme előtt, amit le kell győznie és le is győz. Vannak célzott lövései is fenn a youtubon, azokat is érdemes megnézni, azok is legalább ilyen látványosak és fantasztikusak.

 12. húúú geci… nem kis bicepsze van neki… Ázsiaiak hogy szenvedtek vele hogy kihúzzák a 125 lb -s íjat, de csak FÉLIG kb! Erre odaáll a faszacsávó Józsi és lealázza őket XD

  a rekordért meg külön grat! forza lovasnemzet!

 13. Hát annyira vagyok eltévedve, hogy 16 éves korom óta a kyokushin karatét űzöm, mellette pedig nemrég elkezdtem ezt a szép sportot!
  Hidd el, nem kis teljesítmény amit Ő véghezvitt!
  Az meg, hogy egy csatában régen ki volt a jobb harcos, egy gyerekes vita volna,
  Pozsonynál 907-ben a 30.000-es magyar sereg úgy elverte a "nyugati" 100.000 sereget, hogy alig akadt aki elmesélhette volna, hogyan verték meg őket!
  Azért partalan egy ilyen vita, mert a háborúban ami számít, a hatékonyság, és a győzelem!

 14. Nagyon szép. Végre újra megtaláljuk magunkat, hogy mi lovas ijjász nép utódai vagyunk.
  Isten adja, hogy ezután MINDIG CÉLBA TALÁLJUNK.

 15. Még 1X:turanista orientalista kutatók a monarchia a kormány(és Ferenc József)kegyéből luxus turnáni keleti "kutató" utazásokon vehettek részt.A turanizmus első hazai vezéralakjai Ármin Vámbéry, Vilmos Hevesy Ignác Goldziher nem éppen keresztények voltak.Finnugor nyelvrokonságot támogatók nem részesültek ilyen adományokban,és nem lépett be pártoló tagként hozzájuk a hazai főrendi ház és magyarországi Habsburg főherceg sem.A turanizmusta hiedelmet támogatja a szlovák román szerb kocsmatöltelék is

 16. Te élsz tudatlanságban mert műveletlen tanulatlan proli vagy(szakmunkás szakközepes tuskó)Habsburgok támogatták a turanizmust,Ferenc József anyagilag támogatta a Magyar turáni társaságot(aminek szinte teljes magyar felsőház tagjai is lettek)Magyarországi Habsburg ág pedig az alapítók között volt 1910-ben)Támogatták a luxusutazásnak felérő nagy keleti kutatásait is az orientalistáknak.A turanizmus elterjesztésének zsidó vezéralakjai voltak 19.sz-ban.PL:Ármin Vámbéry, Vilmos Hevesy Ignác Goldziher

 17. A habsburg finnugor mítoszod meséid, amit táltos önjelölt "tudósok" kreáltak -és te ingyenes netes verziókban olvastad- MEGDÖLT. Ámen

 18. Könnyű kitalálni ki vagy, egy tipikus turanista = proli tanulatlan szakmunkás aki önjelölt érettségizett táltos tudósok munkáit olvassa ingyenesen neten.Ferenc József a turáni társaságot anyagilag támogatta ez tény.A magyarországi Habsburg ág József főherceggel az élén a turáni társaság alapítója.Na ennyit a Habsburg összeesküvés elméletről ami semmiféle korabeli forrásra nem támaszkodik,amit táltos turanisták vetettek papírra az 1970-es évek végén.A habsburg mítosz meséit meséld a prolijaidnak

 19. Tudatlan te vagy, hiszen tanulatlan szakmunkás proli vagy aki önjelölt érettségizett táltos tudósok könyveit olvassa, amit a neten ingyen megtalál. Számodra a világ összes nyelvésze történésze genetikusa és egyeteme bolsevik lesz automatikusan (még olyan országoké is ahol sosem volt kommunizmus), mert bizony a turáni mesékben nem hisznek. Csak az ilyen iskolázatlan melós prolik (mint te)

 20. turko cigány turanista. Nyomod a magyarok származásáról a szerbek románok szlovákok által is lejáratásból terjesztett turáni meséket ugye? Szerencsére a turanizmusban proletárok azaz szakmunkás tahók hisznek csak.

 21. Köszönet érte neked Mónus József!!! "Lobog a Magyar Zászló"!!!

  Remélem egyszer meglesz az 1km… hajrááá… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *