Ping Pong Battles Against Strangers 4

Ping Pong Battles Against Strangers 4Hoe gaat het jongens! Wij zijn Pongfinity we zijn terug met een nieuwe aflevering van Straat Wedstrijden We hebben 5 wedstrijden met 5 verschillende voorwerpen. Als ze ons kunnen verslaan, dan mogen ze het voorwerp houden. Laten we zien hoe het gaat! Met welk voorwerp moet ik spelen? Laten we de Amerikaanse voetbal proberen. Oké, de Amerikaanse voetbal is verleidelijk. Oké, laten we het uitvechten! Dit zal moeilijk worden! Een beetje te ver! Geen kans, 4-0! Ik heb het gevoel dat ik goed speel Maar jij bent gewoon te goed! De eerste fout! Comeback tijd Ik moet meer punten halen als ik nog wil winnen! Andre Agassi stijl Ik laat jou de fouten maken Het lijkt goed te werken! Je bent slim aan het spelen, zonder fouten! Zeer goed gespeeld! Hier is jouw prijs! Bedankt! Je verloor nu het beste voorwerp om mee te spelen! Ja! Beginners geluk! Nee… dat was een goede prestatie! Laten we het Nerf geweer nemen Dat is een goede prijs. Oké, laten we het daarmee doen! Nu moet ik bedenken hoe ik hiermee zal spelen. Ik zal eerst opslaan Ik begon met mijn beste opslag En dat was mijn slechtste opslag! Het moet een beetje gelijk blijven. Met welk stuk raakte ik die? 1-3 1-4 Dit ziet er niet goed uit Tot hoeveel spelen we? Tot 11 punten Dit werkt voor geen meter! Ik zal een andere tactiek moeten proberen. Ik zal dit proberen. Dat werkte! Bijna. Ik ging overal heen hiermee! 11-2 Dit was het! Bedankt! Aljeblieft, een leuk speeltje voor je. O leuk, dit is geweldig! Veel succes met de volgende wedstrijden! Twee punten. Twee punten! Ik werd vernederd! We moeten wedstrijden winnen jongens! Dus, drie voorwerpen blijven over. Wat zullen we kiezen? Iets moeilijks, de vleeshamer! Oké, laten we de vleeshamer nemen! Ik zal starten 4-1 Je ging voor het harde schot! Dat was niet zo ver! Oké, ik zal beter moeten spelen Ah, dat kan ik niet missen! Op het net! Ik deed dit vaak in het leger. Gewoon de bal op de tafel krijgen en niemand had een kans. 10-9 Gefeliciteerd, goed gespeeld! Hier is jouw prijs. Heerlijk! Ik kan burgers maken voor mijn lief! Klinkt goed! Nu hebben we drie keer op een rij verloren… Oké jongens, Ik moet in ieder geval één van de twee overgebleven wedstrijden winnen. En als je nog niet geabonneerd bent,
vergeet niet om het hier te doen! Wat ga je kiezen? Dat is zeker: de knuffelbeer! Oké, de knuffelbeer! Ik heb nog niet geprobeerd hiermee te spelen, we zullen zien hoe het gaat. Laten we het proberen! Sterke start Het gaat snel over Slechte slag Hier gaan we, 5-4 Op het net en erover! Ik zal de laatste punten met de buik proberen. Matchpunt. Bedankt! We verloren opnieuw! Je hebt een knuffelbeer gewonnen! Dat zal goed gebruikt worden! Goed! Het gaat niet, dit gaat gewoon niet voor ons! Dit is wat we over hebben Je wint dus een kleine ventilator als je me kan verslaan. Oké, dat is goed voor in de zomer! Dat was niet echt een veelbelovende start. Goede redding! Nee, de wind hielp me niet Verkeerde richting! Dat zou goed geweest zijn! Ik dacht dat ik die ook had! 10-5, matchpoint! En nu begint het… 10-6. 10.7 Echt niet! Ik moet nu goed spelen! Dat was intens! Bedankt! Dat was een spannende wedstrijd! Eerst overwinning van de dag! Ja, onze eerste overwinning! Maar dat was zo'n goede wedstrijd dat we de ventilator geven! Iets om je koud te houden in de zomer! Het was een leuke wedstrijd, nogmaals bedankt! Goede wedstrijd! Oké dit bleek veel moeilijker dan verwacht. Ja, de voorwerpen waren veel moeilijker dan die in onze vorige straat wedstrijden. Ja, en de tegenstanders waren ook zeer goed! Laat een reactie achter waar jij wil dat we onze volgende straat wedstrijd doen! En bekijk daar onze vorige afleveringen! Tot de volgende keer!

34 Replies to “Ping Pong Battles Against Strangers 4”

  1. Many of you have asked for more of these videos, so here we go! 🤗 Also If you guys can help us translate the video subtitles to various languages that'd be much appreciated! 🙌

  2. If possible invite Roger Federer and play Ping Pong with a tennis racquet against him. Federer uses a table tennis racquet.

  3. Deberían hacer mas guerras callejeros son divertidas pero pusieron objetos muy difíciles y los felicito son muy buenos y me gustaría conocerlos en persona por yo igual juego ping pong y no soy tan malo y soy de chile Latinoamérica

  4. Do you still do Challenge Pongfinity? If you do, then can you play giant table tennis with a giant net, giant rackets, and a giant ball?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *