VRIENDIN VERRASSEN MET TRAMPOLINE! | Boazvb

VRIENDIN VERRASSEN MET TRAMPOLINE! | Boazvbik ga bij mijn schoonouders en problemen in tuin zetten zonder dat ze het weten en dames kom ik nu even een ik zit in mijn auto want ik ga een trampoline opalen en zoals jullie weten heb ik zelf wel hele mooie trampoline maar zoals jullie ook weten als jullie goed opletten heb ik laatst ergens zijn gat gegraven waar ik een trampoline in gazet en jij is een verrader waar ik nu sta ingediend bij anfi met en we hebben dus deze vier dozen ik weet niet wat daar in zit ik weet alleen dat hier de springmat in zitten en deze is nog wel zijn maar de uit halen en dan nog een beetje de in te rotten maar deze twee kunnen gewoon niet bewegen dus ik hoop heel erg dat hij erin gaat passen ik ben vanochtend nog 3 uur bezig geweest met de vijver en hij is nog steeds niet klaar dus dat gaat nog heel wat tijd duurder hebben we moeten al die randen en die tussenschotten moet er allemaal uithalen en alles is gewoon zo dik beton zou zijn we nu hier mee bezig geweest gaan we zo'n term schijndood hiermee verder dan moeten deze jongen nog in elkaar gezette dat pas net niet zo heb ik daarover een bedoel ik deze stoel helemaal naar voren en dan zou die als het goed is in moeten passen en kan die andere erop liggen hoop ik paste yes daarom een beetje uit de gekochte moet precies past drie doosje zitten er al in alleen drank kussen die ga mijn bos maken en je zo'n beest zou de toets overheen kloppen maar begin terug veren lost er een beetje bij en wat daar mag een zak veren stal is er in ja nee hier net de rand moet nog net ietsjes verder ja ik ben te dicht zit hij ze dicht kids overwinning je past ook echt helemaal niks meer bij maar zit erin en dit is het kamp in die ik mee heb en dit is nog een versie groter deze is volgens mij 5 meter 30 in plaats van 4 meter 30 oké back flip naar frontlip pap oké oké dat was het zover maar goed jongens nee wat ik ook nog even een sjaal oké nu maar trek kan je het triple cool op je denkt van brienen oké maar het is nu denk ik wat zou het zijn 37 graden vandaag dus ik ga weer lekker in de auto in de rkc en maken we deze even open en nu moet alles weer uit [Applaus] [Muziek] dit is er nu nog over van de vijver al deze stenen al die stenen alles is eruit gehaald en het heeft ongeveer drie dagen gekost deze rand blijft staan want hier komt de rand van de trampoline of te liggen en dan john we zijn nu zover het is ongeveer anderhalf twee jaar later en het zweet druipt gewoon suus van hoofd af die kan gaan zien dat ik een soort zweet snor heb heel lekker maar we gaan het trampoline vreemde nu oppassen en dan hopen dat die past want ik heb geen zin om het nog meer te verwachten [Muziek] en nog meer anderhalf uur verder en hij staat er helemaal in alles zit picobello in elkaar als het goed is hebben alle veren en alles in de rand goed vastgemaakt sorry als niet zijn vergeten het fout gaat dat weet je nooit mijn nu ga verwacht dat iedereen thuis komt hey dames commercieel he ja moet je ook met backflip hierop niet een hand gebruik jouw ik kan jou het toch aan je bureau tijdens vast oké afijn grip niet kan het wel je kan ik geloof jou wat jij wil man helemaal zelf nog wil ik vind heel hoog is winter serieus zo dat je vast av sorry wat we nu gaan doen [Muziek] voor oplossing je ook door mij ge [Muziek] ja lekker kwam niet bij me weg ja en nu meer lul dit mijn favoriete kon er geen in mijn neus had en kijk eens wie er ook gearriveerd is dus een backflip miguel de u kunt zelf neem ons eens gehad johanna je wel eens kwam in bloei en oké nee ik ga plassen wat een spot met de excursies hier komen oké de naam wordt maar daarna mag je plassen anna uit doei spring kinderen bij futiele moet kijk ik heb een kopje niet weg [Muziek] vier jongeren waarom zij zal dit overal op je iphone een regent het echt bij oja tunnel ja cheol dat was ik er vrede mee dat die today show en uit en dan maar in een andere locaties jullie morgen rijdt weer nu ja mag je echt niet uit alle ik heb ook jeugd in hem mij geschenen gehaald dus nu ga ik die van a de uitgaven aanpak is zo groots ga ik mijn nagels gaat je hart toe en na kerst kaart chef het lichtje oh oh oh oh aansteller ik mag het niet meer bananen dan mijn lichaam aanmaakt kun je lekker net een dokter denk dat ze weten wat ze doen van je functie dat je mond de wijk york hem omdat hij meelopen het is nu de volgende ochtend en anne en ik hebben samen op de trampoline geslapen licht niet super lekker maar het is wel leuk om te doen dus weet dat wij een keer overnight shannon's doen dat wij gewoon een hele nacht niet van een trampoline af mogen dan even een duimpje omhoog achter en bij de 10.000 likes gaan al een examen en overnight jij nu op deze trampoline maar voor nu ga nog even wat ze altijd doen want dat hebben je eigenlijk helemaal niet gezien vandaag [Muziek] en ik ben altijd wel benieuwd hoe hoog ik eigenlijk kan springen op een trampoline dus raden jullie maar eens hoe hoog ik ongeveer springen en dan ga ik er binnenkort een keer echt meet je ga ik een meetlat achter de trampoline zetten dan kan je precies zien hoor ik spreek ik ben zo goed ik denk dat ik over jou heen dat [Muziek] volgens mij ik was net ietsjes boven om net iets onder ze me rond de rand van dat dak wil jij bent ook ruilen trokken naar het aantrekken ik heb ook net even iets sok hij de auto gehaald want dan hebben hun kiemen grip op mijn acrobaat tempel lijn aangezien zij een leuke trampoline hebben gekeken geef ik jullie ook wat leuk hier kan deze sokken gratis krijgen de eerste tien mensen die deze code gebruiken in de eerste link in de beschrijving kun je deze sokken gratis afrekenen en als jij te laat bent dan kan je deze code gebruiken en dan kan je voor 30% korting ook deze lokale en sokken zijn hem laat hem nog even springen jongens het is nu ongeveer negen uur 's ochtends en het is ongeveer al te warm om te springen dus waarschijnlijk duwen allemaal drie school en er zijn we moeten uitkomen staan 3 wat ook een netjes waar ik alsnog boks om lachen maar ik zorgen dat voorbeeld ging zelfs zo ver dat weet ik maar dit pauline paneel gooien elecom en verdwenen ja met je landerd zomaar route laag ja hij had een bijna lijkt op hem geloofde niet echt wat ze nu heeft hun chloe zeg maar dames ik zie jullie over twee weken weer jij moet dan een goede frontlip kunnen jij moet backflip naar backflip kunnen je wel nee backflip mijn backflip kan je ook bij geloof in jou you can use yes yes ik wil elfje met nog een keer heel erg bedanken dat eerst deze in mijn tuin hebben gezet en nu hebben geholpen om de andere trampoline bij anna neer te zetten de zusjes zijn er zo blij mee die heb de eerste dag er gewoon 6 uur lang opgesprongen ik heb er zelf ook een uurtje of twee al opgesprongen en het is zo'n lekkere trampoline als jij hem ook wil in eerste link in de beschrijving staan de sokken staat deze trampoline vermeld in alles eigenlijk wat je als vliegende de trampoline springen nodig heb dus als je het wilt check de eerste link in beschrijving en voor je deze heel leuk doe hem ook voor het publiek magic touch tijd subscribe leven en zie gevulde kip er bij de volgende video later [Muziek]

33 Replies to “VRIENDIN VERRASSEN MET TRAMPOLINE! | Boazvb”

  1. Ooit iemand opgevallen dat boaz zijn duim 90 graden naar links staat als hij iets aanwijst?

    Like als je dat ook vind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *